Şedinţa AIPsA din iunie: Discursul eliberator sau despre metaforizarea terorii în "Floarea de menghină" de Svetlana Cârstean


Dragi prieteni,

Urmatoarea sedinta interpretativa a Asociatiei Interdisciplinare de Psihanaliza Aplicata (AIPsA) va avea loc sambata, 11 iunie, de la ora 18.00.

Va invitam sa interpretam volumul de versuri Floarea de menghina de Svetlana Carstean, in expunerea psihanalistei Daniela Luca, intitulata "Discursul eliberator sau despre metaforizarea terorii in Floarea de menghina de Svetlana Carstean".

Aparut in anul 2008, bucurandu-se de aprecieri entuziaste si multiplu premiat in acel an (Premiul National "Mihai Eminescu" pentru Poezie "Opera Prima", Premiul Radio Romania Cultural pentru Poezie, Premiul de debut al revistei Romania literara), volumul de versuri Floarea de menghina poate fi aflat inca in librarii ori comandat pe site-ul Editurii Cartea Romaneasca.

Un interviu realizat de Smart Woman 

Locul de desfasurare a sedintei este sediul ARFPP-AG din Str. Matei Voievod nr. 35, et. 1 (aproape de Liceul Mihai Viteazul si Scoala Iancului).

Intrarea este libera.

Cei care doresc detalii despre film ori referitoare la asociatie si la intrunirile noastre lunare, ne pot scrie la adresa e_psihanaliza@yahoo.com.

Va asteptam cu drag!

Detalii - si pe site-urile Cafe Gradiva si Centrala PSI